chak! hello everyone..


Thursday, May 13, 2010

this is my valentine..

video

hehehe bestnye dapat g dating...dah 5 bulan tak jumpe semestinye rindu gler kt dia..hhuhuuhu ni la date plg best.. wlaupun ktorg pasangan yg bukan biase tp aku rse best sgt2 even just sembang je dlm 12 jam tu..huhuhuhuhu kdg2 bile tgok pasangan org lain,terasa jeles jgk.. tp tkpelaa biarla klu boleh hubungan ni ALLAH SWT berkati.. sbb aku nk sayangkn dia dunia akhirat..u are my valentine.. tq so much ats sgala penghormatan yg dberikan..i love you so much..

p/s: ini merupakan kenangan yg paling indah dalam hidup aku.. dan aku tetap akan ingat sampai bila2.. pada para pembaca jgn salah faham yee.. ini dolu2.. rite now im single and still available.. hehehe nak tunggu FAHRIN AHMAD minang plak laa.. hahahhaa

Friday, May 7, 2010

hobby saya... lalalalala (story by eka syafiqah not me..)


Hobby saya suke mkn coklat coklat yg saya suka cudbry, folero roche ( sory la if spelling eror ) kit kat especially white chocolate termasuk semua jenis coklat yg mahal ( demand sikit nak coklat yg sedap2 jer.. ) hahahahah..sya suke tgok wayang especially romantic story..layan !!!! klu dok bilik sorang2 saya layan cite hindustan hero yg paling diminati bobby deol.. sya suke main futsal, selalunya main kat BJ dengan team2 Senol ( geng bus sekolah ) yg agak kuat la main futsal tp aritu dorang penah kalah lawan dgn team kami ( charlies angel team ) cuba korang bayangkan team lelaki kalah dengan team pmpuan mesti malu kan... rasa tercabar kelakian dorang... hahahah mmg kami bangga giler pas main 2 apalagi dorang kena belanja mkn la .. jimat duit tok mkn sebab dorang belanja boleh save tok beli benda lain..sya suka masak, pas 2 makan ramai2.. best giler bila tgk org mkn makanan yg saya masak ( mesti sedap )klu nak try masakan saya leh la request tp kena tggu free la..hobby yg plg sya tak suke membaca novel..sebab org yg baca novel nie biasanya dorang jiwang,saya agak ganas x suka benda yg jiwang2 nie..( layan rock ).... rasa nya cukup la tok arinie next time klu rajin saya post la benda yg lain tok share dgn korang eeekkk....bye see u next time with other story...