chak! hello everyone..


Thursday, May 13, 2010

this is my valentine..

video

hehehe bestnye dapat g dating...dah 5 bulan tak jumpe semestinye rindu gler kt dia..hhuhuuhu ni la date plg best.. wlaupun ktorg pasangan yg bukan biase tp aku rse best sgt2 even just sembang je dlm 12 jam tu..huhuhuhuhu kdg2 bile tgok pasangan org lain,terasa jeles jgk.. tp tkpelaa biarla klu boleh hubungan ni ALLAH SWT berkati.. sbb aku nk sayangkn dia dunia akhirat..u are my valentine.. tq so much ats sgala penghormatan yg dberikan..i love you so much..

p/s: ini merupakan kenangan yg paling indah dalam hidup aku.. dan aku tetap akan ingat sampai bila2.. pada para pembaca jgn salah faham yee.. ini dolu2.. rite now im single and still available.. hehehe nak tunggu FAHRIN AHMAD minang plak laa.. hahahhaa

2 comments: